Special items:

Halloween spoken-/puzzeltocht
zaterdag 30 oktober 2010


“Ontspanningsvereniging CV De Lotbroekers” en “Leuk feestjes – workshopjes – evenementjes” hebben de handen ineen geslagen en samen een Halloween puzzel-/spokentocht op 30 oktober 2010 georganiseerd.

De kinderen, groot en klein, waren er klaar voor en durfden hun angsten te overwinnen en waren beslist niet bang in het donker. Ook de weersomstandigheden waren prima, goed donker, ’n beetje mistig, de maanstand op laatste kwartier… kortom: ideale Halloween-omstandigheden.

Voor aanvang van de tocht konden de kids kleuren en tekenen en stond er een team schminkdames klaar om alle kinderen te schminken om de wachttijd wat te verzachten.

We startten om 19.00 uur bij het MFC in Lotbroek en kwamen na een tocht van ongeveer anderhalf uur lopen (+ 5 km) bij het MFC terug, waar nog een lekkere warme traktatie op iedereen stond te wachten. Ook tijdens de tocht hadden we aan alle hongerige buiken gedacht.

Natuurlijk was er ook een prijs voor de beste groep en voor de kinderen nog eens 3 prijzen voor degenen die het mooist/akeligst verkleed was.
Er zijn nog meer foto’s gemaakt. Klik hier en geniet nog eens na van ’n leuke avond.

Met een opkomst van ruim 260 deelnemers was deze Halloween spoken-/puzzeltocht voor De Lotbroekers en voor Leuk een fantastisch geslaagd evenement en zeker voor herhaling vatbaar!!

Sommige deelnemers waren fantastisch mooi griezelig uitgedost en geschminkt.Terug naar bovenTerug naar boven

Hoe zou je een saaie VW Transporter kunnen aankleden?

Je zou ‘m bijvoorbeeld kunnen ‘pimpen’ tot politiebusje. Hmmmm.


Of als brandweer- of douanebusje. Neuhhhhh……Wacht dat je van dit…… je maakt er een echt Prinsenpaar-mobiel van.

CV De Lotbroekers Prins Rob 1 en Prinses Marion 1 hoeven niet te voet of met het openbaar vervoer naar de diverse proclamaties en recepties, nee, ze rijden voortaan in een heus Prinsenpaar-mobiel, welke voor deze gelegenheid op een fantastische manier is aangekleed. Een echte ‘eye-catcher’. Wow! Wat inne sjoeëne wagen!!!

Het Prinsenpaar-mobiel en de aankleding is mede mogelijk gemaakt door de gulle sponsoring van BPNW Autohandel en Signum Reclamebelettering. Hartelijk dank!!


President (en Prinsenpaar-chauffeur) Wiel Vleugels is dol-enthousiast en wil de auto liever niet meer teruggeven na de Carnaval, haha! President Wiel, rijden maar!!

Sleuteloverdracht van het Prinsenpaar-mobiel aan onze President Wiel VleugelsTerug naar bovenTerug naar boven

De eerste prijs in de Carnavalsoptocht 2009Na een spannende en vooral leuke voorbereidingstijd was het op maandag 23 februari dan eindelijk zover. ’s Morgens vanaf ongeveer 10 uur kon de optochtgroep van De Lotbroekers zich al melden in het MFC-gebouw om geschminckt en uitgedost te worden.Zoals je hieronder kunt zien was het een kleurrijk spektakel en had iedereen – jong en oud - er heel veel zin in. Zo rond half 2 trok de stoet met 27 deelnemers richting het vertrekpunt aan de Kasteel Hoensbroeklaan.Niet iedereen staat op deze foto, maar de groep van De Lotbroekers bestond uit Jacqueline, Mary, Miranda, Joyce, Marlies, Tonneke, Tonnie, Annie, Mariëtte, Marion, Jolanda, Maria, Coba, Iris, Marjo, Pierre, Theo, Lei, Ramon, Peter, Rob, Kees, Ed, John, Ger en Roger.Onze optochtwagen zag er fantastisch uit. Onze wagenbouwers Peter, Ed, Kees, Theo en Pierre hebben er echt een kunststukje van gemaakt. Perfect!!

Het thema van onze groep “Aoch Lotbrook sjoenkelt mit” sloot perfect aan bij dat van de grote Hoensbroekse optocht: “Sjnap uch en sjoenkel


Ook chauffeur Theo en z’n bijrijder Kees hadden er zin in. “En dan die hendjes…..”


Zijn het geen plaatjes !!!!!
Een beetje regen doet ons helemaal niks. Stimmung!!

En dan aan het eind van de optocht de welverdiende 1e prijs!!
(voor de belangstellenden: onze 1e prijs staat achter de bar van het MFC, boven de toog)De groep van De Lotbroekers werd nog even in het zonnetje gezet door voorzitter Ger Vankan.En dan is het uitblazen en genieten van een geweldig mooie dag. Volgend jaar weer!!!Klik hier voor meer foto's


Terug naar boven

1 Minuut gratis winkelenOp zaterdag 15 november 2008 bracht De Nonnevotteclub uit Sittard een bezoek aan Ontspanningsvereniging C.V. De Lotbroekers uit Hoensbroek. Die avond was er naast de opening van het Carnavalsseizoen ook een loterij en natuurlijk kochten zij lootjes. Enkele prijzen van deze loterij gingen deze avond mee richting Sittard.

De hoofdprijs: 1 MINUUT GRATIS WINKELEN bij de SPAR-winkel ter plaatse werd gewonnen door hun voorzitter Zef Wehrens.

Op donderdag 22 januari 2009 ging hij deze prijs verzilveren:


Hier wordt Zef (rechts) welkom geheten door de bedrijfsleiderNamens O.V. C.V. De Lotbroekers was natuurlijk ook onze voorzitter Ger Vankan (links) aanwezig.Daar Zef Wehrens niet meer de snelste is - en dat moet je met 1 minuut gratis winkelen natuurlijk wel zijn - had hij Paul Molin meegenomen als "boodschappenjongen"Paul heeft goed zijn best gedaan getuige de volle winkelwagen en transportband.En dit was het financiële resultaat.


Met dank aan de SPAR te Nieuw-Lotbroek!

Terug naar boven